Een uitkomst sinds we steeds meer op afstand werken

Remote werken is het nieuwe normaal geworden. Steeds meer organisaties zijn deels of helemaal overstag gegaan. Dit betekent dat we steeds meer op afstand moeten organiseren. Problemen gaan er niet zomaar door weg en worden er in sommige gevallen zelfs door versterkt. Online coaching is een heel goed hulpmiddel om op afstand en zo persoonlijk als mogelijk aan de slag te gaan met jouw coachvraag.

Voordelen online coaching

Online coaching biedt verschillende voordelen. Het kan van thuis uit, dus geen reistijd meer. Je bent en blijft daarmee in je eigen vertrouwde omgeving. Je bent niet meer afhankelijk van de juiste coach bij jou in de buurt en kunt dus beter shoppen naar een coach die bij je past en waar jij je vertrouwd bij voelt. Daarnaast vinden sommigen het ook juist prettig om een coachgesprek wat meer anoniem te kunnen voeren.

Hoe gaat dat dan met online coaching?

In de basis pas ik online coaching toe met behulp van beeldbellen. Dat kan met Microsoft Teams, Zoom, Skype, Facetime of met Whatsapp beeldbellen. Aanvullend daarop is het ook mogelijk om te werken met niet-tijdgebonden coaching. Daarmee bedoel ik dat ik als coach jou een vraag stel via mail of via Whatsapp (of 1 van de overige chatfuncties zoals Skype, MS Teams, …). Je kunt vervolgens de vraag laten bezinken en er diezelfde dag of op een later moment op antwoorden. De rust en tijd om over vragen na te denken werkt voor velen verrassend goed. Een combinatie van beide methoden is ook mogelijk. We kunnen samen bepalen wat voor jou het beste en prettigste werkt.

Hoe ziet een eerste afspraak er uit?

Een eerste afspraak bestaat uit een intake van ongeveer een half uur. Tijdens de intake licht ik mijn manier van werken toe en hoe een coachgesprek of eventueel een coachtraject eruit ziet. Tijdens de intake bespreken we ook globaal waar je mee aan de slag wilt. Vaak weet je na de intake wel of je door wilt gaan met het eerste coachgesprek. Er wordt vaak gezegd dat je dit al na 1 of 2 minuten weet, maar dat laat ik aan jou. De intake kan gecombineerd worden met een eerste coachgesprek.

Wat zijn de kosten?

Het intakegesprek is gratis. Besluit je om samen met mij een coachgesprek aan te gaan of een coachtraject te starten, dan geldt het tarief van 100 euro per uur (ex. BTW). Voor particulieren geldt een aangepast tarief op aanvraag. Een gesprek duurt tussen de 45 en 60 minuten.

Wil je een afspraak plannen, neem dan contact met me op.