Op jouw werklocatie, in de coachpraktijk of tijdens een wandeling in de natuur

Om goed verbinding te maken, werkt het voor veel mensen nog steeds het best om in een prettige omgeving met elkaar het gesprek aan te gaan.

Op werklocatie

Op zakelijk gebied, bied ik twee vormen van coaching aan. Het individueel coachen van jou of jouw medewerkers en heel specifiek Scrum-teamcoaching. Voor deze onderdelen verwijs ik naar de ‘medewerker check up‘ en ‘Scrum-teamcoaching‘.

In de coachpraktijk

Particulieren en ZZP-ers zijn welkom in mijn coachpraktijk aan huis, waarbij je in een huiskamersetting met elkaar in gesprek gaat. Dus woon je in de omgeving van Berlicum (regio Den Bosch), dan ben je van harte welkom.

Wandelend in de natuur

Ik woon in een mooie omgeving tegen een natuurgebied aan. Het is dan ook mogelijk om het coachgesprek te voeren tijdens een wandeling in ons mooie Aa-dal of in 1 van de omliggende bossen. Natuur heeft de goede eigenschap dat je er als mens niet overprikkeld door raakt en helpt tegelijkertijd om dicht bij jezelf te komen en te blijven. Daardoor werkt het voor veel mensen goed voor het voeren van een coachgesprek. Ben je er nieuwsgierig naar, probeer het dan vooral eens uit!
Wandelend coachen kan op twee manieren. De eerste manier is een ‘regulier’ coachgesprek voeren tijdens een wandeling. Je bent dan in de natuur en lekker in beweging.
Een tweede manier is het ‘wandelcoachen’, waarbij we niet alleen in gesprek zijn met elkaar maar ook met de natuur om ons heen. Natuur werkt rustgevend en inspirerend tegelijk en kan op allerlei manieren betrokken worden in het gesprek. Een mooie manier om tot de kern en bij je gevoel te komen. Welke vorm het beste bij je past, daar komen we samen uit.

Hoe ziet een eerste afspraak er uit?

Een eerste afspraak bestaat uit een intake van ongeveer een half uur. Tijdens de intake licht ik mijn manier van werken toe en hoe een coachgesprek of eventueel een coachtraject eruit ziet. Tijdens de intake bespreken we ook globaal waar je mee aan de slag wilt. Vaak weet je na de intake wel of je door wilt gaan met het eerste coachgesprek. Er wordt vaak gezegd dat je dit al na 1 of 2 minuten weet, maar dat laat ik aan jou. De intake kan gecombineerd worden met een eerste coachgesprek.

Wat zijn de kosten?

Het intakegesprek is gratis. Besluit je om samen met mij een coachgesprek aan te gaan of een coachtraject te starten, dan geldt het tarief van 100 euro per uur (ex. BTW). Voor particulieren geldt een aangepast tarief op aanvraag. Een gesprek duurt tussen de 45 en 60 minuten.

Wil je een afspraak plannen, neem dan contact met me op.