Van wat je weet leer je niets meer. Simpel zinnetje waar heel veel in zit. Wil je wijzer worden; iets nieuws leren, dan is het o zo belangrijk om ‘niet te weten’. Het mooie aan niet weten, en vooral daar ook ok mee te zijn, is dat je dan echt in staat bent om te leren. Een nieuwe vaardigheid of bijvoorbeeld meer over jezelf te weten komen.

Als coach ben ik vooral bezig om ‘niet te weten’. Vanuit een gezonde nieuwsgierigheid en door objectieve vragen te stellen, laat ik jou op zoek gaan naar de antwoorden op je vragen. Het is mooi om te zien welke antwoorden je in je hebt, als je je er voor open stelt. Ik ben ervan overtuigd dat een vragende houding veel brengt. Het brengt mij als coach en als mens verdieping en laat me dagelijks leren. Ik heb nog wel een leuke tip voor als je een vragende houding wilt ontwikkelen: het boek ‘Socrates op sneakers’ van Elke Wiss brengt je helemaal in de stemming.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.